dijous, 11 de juny del 2020

Hi!



Hola! Recordau els Momonsters? A en Roberto, un nin de 4 anys que viu a Espanya, el que li agrada més del món és fer castells d'arena. Vos agrada anar a la platja i jugar amb l'arena? Els Momonsters hauran d'aprendre a utilitzar les pales i els poals per fer els seus súper-castells. Ho aconseguiran? Ufff, no sé, no sé.

És tan divertit fer un castell com tomar-lo. Si anau a la platja podríeu fer un castell i enviar-nos una foto. Seria fantàstic!




Seguim jugant amb l'arena? A aquest joc haureu de trobar i desenterrar amb la pala objectes que comencin per la lletra que vos ensenyi n'Abby. Utilitzau el ratolí per cavar i, quan hagueu aconseguit treure tots els objectes, clicau damunt per ficar-los al poal. Podeu practicar tantes lletres com volgueu.



I ara, a dibuixar! A aquest joc teniu un munt de possibilitats per explorar. Mirau, nosaltres hem fet un dibuix de la platja.
Vos agrada? A veure com vos queda a vosaltres.

Adéu!

EXTRA: Si voleu aprendre paraules relacionades amb la platja i l'estiu, pitjau sobre les imatges i repetiu-les tantes vegades com volgueu. 

EXTRA: Si vos fa ganes, podeu intentar escoltar aquestes paraules i ajuntar-les amb els dibuixos corresponents.
Summer WORKSHEET. (Pitjau sobre TERMINADO per saber la nota)