dijous, 21 de maig del 2020

Hi, athletes!
Vos agradaria anara veure un partit? Escoltau aquesta cançó, els monstres protagonistes volen donar suport al seu equip, gaudir de les crispetes i els aperitius i passar-ho bé i..si no guanyen no passa res!

Encara més esports. N'hi ha moltíssims. Escoltau el vídeo per aprendre'n alguns més mirant les imatges i tal vegada en podeu endevinar alguns. Provau!
Guess the word GAME.


Cansats per avui? Pensau que no ens tornam a veure fins dilluns, demà no hi ha classe!


EXTRA: Si vos fa ganes podeu intentar fer aquesta fitxa. Escoltau els esports i uniu amb les imatges.


2 comentaris:

  1. Hola, cuando mi hijo estaba haciendo el juego del baloncesto ha saltado una pantalla de un juego super violento de un caza disparando por doquier, mi hijo tiene 4 años y no creo que eso sea muy conveniente para él. Lo único que pido es que se revise la publicidad adherida a este tipo de links que mandáis porque no es la primera vez que nos ocurre y los responsables de educación no creo que estén al tanto de éstas cosas,
    Gracias de antemano.

    ResponElimina
  2. Ens disculpam, quan es va provar el joc no varen botar anuncis i, per evitar que torni a passar, s'ha eliminat de l'entrada. Posarem més atenció d'ara en endavant i intentarem informar-nos de com gestionar la publicitat. Agraïm l'avís. Moltes gràcies.

    ResponElimina